Labdarúgás

Gólzáporos hazai évzáró

2016-10-30 Nyomtatás

Kiütéses győzelmet aratott az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata idei utolsó hazai bajnoki mérkőzésén. A piros-fehérek jó játékkal öt góllal verték meg a Malév SC gárdáját.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A két csapatot csak egy hely és három pont választotta el a tabellán az összecsapás előtt, így érdekes találkozóra volt kilátás a Zodony utcában. A piros-fehérek 2016-ban utoljára játszottak hazai pályán, és győzelemmel szerettek volna búcsúzni.

Jól kezdődött a meccs a házigazdák számára. Az első negyedóra végén Kollár Ferenc révén szerzett vezetést az ESMTK, majd néhány perccel később Kaiser György növelte az erzsébetiek előnyét. Közvetlenül ezután szépített a Malév SC, de a félidő hajrája ismét a piros-fehéreké volt: a csereként beállt Németh Zoltán és Som Zsolt vette be a vendégek kapuját.

Alig telt el egy perc a második félidőből, amikor Németh Z. ismét megzörgette a pestlőrinciek hálóját. A játékrész közepén Makár Ferenc találatával már fél tucatnál jártak az erzsébetiek. A folytatásban nem esett több gól, így végül 6-1-es ESMTK-győzelemmel ért véget az esztendő utolsó old boys bajnoki mérkőzése a Zodony utcában.

Az őszi szezon záró fordulójában az Erzsébeti SMTK a versenykiírás szerint november 3-án, csütörtökön 20.30-kor a Budatétény vendége lesz a XXII., Angeli úti sporttelepen. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015