Labdarúgás

Gólparádé Pataki-módra

2016-09-15 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK U16-os labdarúgócsapata szerdán is pályára lépett. A piros-fehérek a Zodony utcában gólfesztivált rendeztek a Budatétény ellen. Különösen Pataki Gergő volt elemében, aki a tizennégy találatból nyolccal vette ki a részét.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébetiek korábbi két mérkőzésüket magabiztosan, fölényesen nyerték meg, míg a Budatétény egy háromgólos győzelemmel kezdte az idényt. Az Olasz (Kovács P., 46.) – Lőrincz, Farkas T., Sikula, Verhoczki (Boros, 65.) – Halácsi (Abonyi, 65.), Albert (Tibor, 56.), Ködöböcz – Tóth II D. (Nagy D., 46.), Berényi (Pető, 65.), Pataki összeállítású ESMTK hamar egyértelművé tette, hogy ezen az estén melyik gárda a sokkal jobb. Már a nyolcadik percben két góllal vezettek a piros-fehérek, és a szünetig még ötször vették be a vendégek kapuját. Az erzsébetiek 17-ese, Pataki Gergő kettesével szerezte a gólokat, az első félidei hétből négy az ő nevéhez fűződött.

A térfélcsere után is folytatódott a hazaiak remeklése, öt percen belül kilencre növelték a különbséget. Ekkor egy huszonegy perces gólcsend következett, majd jött ismét Pataki, aki az utolsó öt találatból négyet jegyzett. Így a tizennégy gólból ő nyolcat vágott, Ködöböcz András kettőt, Verhoczki László, Berényi Rómeó, Tóth Dávid és Sikula Álmos egyszer-egyszer volt eredményes (14-0).

***

Az erzsébeti utánpótláshoz kötődő hír, hogy a hét közben három U17-es játékosunk képviselte az ESMTK-t az U17-es Budapest-válogatottban. A piros-fehérek közül Zai Kristófot, Gombkötő Árpádot és Majtényi Milánt érte a megtiszteltetés.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015