Labdarúgás

Ferencváros–ESMTK a Népligetben

2018-02-16 Nyomtatás

Hat nappal az NB I-es tavaszi rajt előtt az élvonalban listavezető Ferencváros az Erzsébeti SMTK-val játszik felkészülési mérkőzést. A találkozóra az FTC Népligeti Sportközpontjában kerül sor.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébetiek jó előre megtervezett menetrend szerint készülnek az NB III Keleti csoportjának tavaszi idényére, a szakmai stáb több edzőmérkőzésen is „teszteli” a csapatot. Az ESMTK-val hagyományosan jó kapcsolatot ápoló Ferencváros kérésére azonban egy újabb meccs is bekerült a programba.

A zöldek és a pirosak február 18-án, vasárnap délelőtt 10 órakor játszanak egymással, tehát korán kell kelnie annak, aki szeretné megnézni a találkozót. Fontos információ, hogy mérkőzésre a belépőjegy 500 forintba kerül. A hazai drukkerek számára ezúttal is kötelező lesz az A vagy B típusú szurkolói kártya, az erzsébetiekért szorítóknak pedig a pénztárnál szólniuk kell, hogy vendégként érkeztek a Népligetbe, és ők természetesen bemehetnek a meccsre kártya nélkül. A sportközpont területére csak a Vajda Péter utca felől lehet belépni, a pénztár fél 10-kor nyit.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015