Labdarúgás

Félig már kézben a bronzérem

2017-05-20 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata nagyon fontos három pontot szerzett a legutóbbi fordulóban a bronzéremért folytatott versenyben egyik riválisa, az Ikarus BSE ellen.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A piros-fehérek a szezon egyik legfontosabb mérkőzésére készültek pénteken. A harmadik helyért három csapat küzd, a II. osztályban újonc erzsébetieken kívül a Százhalombatta és az Ikarus BSE is szeretné megszerezni a bronzérmet. Éppen ezért nagy jelentősége volt a mátyásföldiek elleni találkozónak, ugyanis győzelem esetén az ESMTK nagy lépést tehetett a dobogós helyért.

Ennek megfelelően lendületesen kezdtek a mieink a Zodony utcában, és a 9. percben Som Zsolt jól helyezett emelésével megszerezték a vezetést. A folytatás azonban elmaradt, a helyzetekből nem lett újabb gól, és bő félóra elteltével egy pontos fejessel egyenlítettek a kontrákkal veszélyeztető vendégek.

A szünet után nem sokkal ismét örülhettek a meccsre kilátogató erzsébeti szurkolók, a 46. percben a csereként beállt Németh Zoltán talált az Ikarus kapujába, majd az 50. minutumban újra ő volt eredményes. A mátyásföldiek a kétgólos hátrányban sem adták fel, és nem sokkal később egyre csökkentették a különbséget. Mindkét csapat hajtott az újabb találatért. A hajrában ezúttal is született egy gól, de most az erzsébetiek szerezték, Som Zsolt a 66. percben másodszor is megzörgette a vendégek hálóját (4-2).

Ezzel a győzelemmel az ESMTK két fordulóval a bajnokság vége előtt ötpontos előnyre tett szert az Ikarus BSE-vel szemben, és továbbra is négy ponttal előzi meg a legutóbbi három mérkőzését megnyerő Százhalombattát.

A piros-fehérek legközelebb május 26-án, pénteken 19.30-kor lépnek pályára idegenben a Malév SC ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015