Labdarúgás

Ez sem a mi hétvégénk volt

2017-10-08 Nyomtatás

Szinte szó szerint megegyezhetne az ESMTK utánpótlás labdarúgócsapatainak hétvégi eredményeiről szóló beszámoló bevezetője az előző hetivel. Azért csak szinte, mert akkor három, most pedig négy együttes szerzett egyetlen pontot – valamennyi otthon, a Zodony utcában lépett pályára.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-esek a velük azonos pontszámmal, de sokkal jobb gólkülönbséggel rendelkező II. Ker. ÚFC gárdáját fogadták. Jól kezdődött a mérkőzés, a 14. percben Takács Tamás góljával került előnybe az ESMTK. Ezt sokáig tartották is piros-fehérek, az újlakiak a második félidő elején egyenlítettek. Ezután sokáig nem változott az eredmény, ám az utolsó tíz percben a vendégek háromszor is bevették az erzsébetiek kapuját (1-4).

Az U17-eseknél két nyeretlen, egypontos csapat csapott össze. Az elején gyorsan vezetést szereztek a vendégek, de a középkezdés után Verhoczki László révén egyenlített az ESMTK. Még a szünet előtt két újabb gólt értek el a budaiak. A fordulást követően, a játékrész közepén Schild József szépített, de a harmadik találatot nem sikerült bevinni, így a hatodik forduló után már csak az erzsébetiek neve mellett nem áll győzelem (2-3).

Az U15-ös együttes a még veretlen Kőbányai ISE csapatát látta vendégül. Az első félidő közepén egy gyors gólváltást láthattak a nézők, a X. kerületiek találatára Pozsonyi Kristóf válaszolt. A szünet után nem sokkal hasonló volt a forgatókönyv, a KISE még két percig sem örülhetett a vezetésnek, ezúttal Nagy Péter Bence egyenlített. A hátralévő időben több gól már nem esett (2-2).

Az U14-es csapatunk „beleszaladt a késbe”. Pedig a 24. percig semmi nem utalt arra, hogy kiütéses vereség lesz a vége, de még a szünetben sem, akkor két góllal vezetett a KISE. A második játékrészben aztán beindult a kőbányai henger, és a csak két cserével játszó erzsébetiek nem tudták megállítani (0-10).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015