Labdarúgás

ESMTK–Monor a kupáért

2017-09-13 Nyomtatás

A Magyar Labdarúgó-szövetségben elkészítették a Magyar Kupa 2017–18-as sorozatában a 128-as főtábla sorsolását. Az Erzsébeti SMTK hazai pályán kísérli meg a továbbjutást.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az MLSZ székházában a hetvenszeres magyar válogatott Nyilasi Tibor, a szövetség elnökségi tagjának vezetésével készítették el a Magyar Kupa főtáblájának sorsolását. Százhuszonnyolc csapat várta izgatottan, milyen ellenféllel kell megküzdenie a továbbjutásért. Az NB I-es és az NB II-es gárdák kiemeltek voltak, vagyis ők nem kerülhettek össze egymással. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, mindig az alacsonyabb osztályú csapat a pályaválasztó, míg azonos osztály esetén a sorsoláson elsőnek kihúzott együttes játszhat otthon.

Az Erzsébeti SMTK-ra a 61. párosítás kisorsolásakor került sor. A piros-fehérek kaphattak volna erősebb, de gyengébb ellenfelet is, viszont otthon, az Ady Endre úton léphetnek pályára. A vetélytárs az NB III Keleti csoportjának jelenlegi éllovasa, a második ESMTK-t egy ponttal megelőző Monori SE lesz. A két együttes a bajnokságban november 4-én csap össze, akkor a mieink utaznak majd.

A kupamérkőzésre szeptember 20-án, szerdán 15 órakor kerül sor Pesterzsébeten.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015