Labdarúgás

Elsüllyedt a Vízművek Erzsébeten

2017-02-15 Nyomtatás

A bajnoki rajt előtti utolsó felkészülési mérkőzésen a négy gólig jutó Németh Zoltán vezérletével az Erzsébeti SMTK kiütötte a Fővárosi Vízművek csapatát.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Budapest-bajnokság I. osztályában szereplő Fővárosi Vízművek volt az ESMTK ellenfele az NB III tavaszi idényének kezdete előtti utolsó edzőmérkőzésen. A Zodony utcai műfüves pályán a piros-fehérek tudásbeli fölénye hamar érvényesült, és a szünetben már 4-0-ra vezettek az erzsébetiek.

A fordulás után is sok hazai gólnak örülhettek a meccsre kilátogató szurkolók. A vége kétszámjegyű győzelem lett, csapatunk 10-0-ra diadalmaskodott. A gólok közül Németh Zoltán négyet, Mohácsik Gábor és Denis Brkic kettőt-kettőt szerzett, Madarász Bence és Lázár Benjámin egy-egy alkalommal talált a vendégek kapujába.

Bár a felkészülési mérkőzések eredményeiből nem szabad messzemenő következtetéseket levonni, az utolsó négy meccsből hármat megnyert az ESMTK és egy döntetlenül végződött. Reméljük, a vasárnapi, Hajdúböszörmény elleni bajnoki találkozó után is örülhetnek a sikernek az erzsébetiek.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015