Labdarúgás

Elsüllyedt a hajónk Tiszaújvárosban

2016-09-18 Nyomtatás

A forduló előtt holtversenyben második Tiszaújváros vendége volt a labdarúgó NB III keleti csoportjában az Erzsébeti SMTK. A piros-fehérek az első félidőben jól tartották magukat, a mérkőzés utolsó negyedórájában azonban három gólt is kaptak, így végül nagy különbségű vereséget szenvedtek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az ESMTK kapujából hiányzott a legutóbb kiállított Bonica Sebastian, és a szintén eltiltott Bányai János sem játszhatott Tiszaújvárosban.

Jól kezdték a meccset az erzsébetiek, szögleteket is rúghattak, ám alig telt el tíz perc, amikor szerencsés góllal megszerezte a vezetést a hazai gárda. A szünetig nem változott a helyzet, majd a második félidő elején két perc alatt háromra növelte a különbséget a Tiszaújváros.

A játékrész közepén szép támadás végén szépített az Erzsébeti SMTK. Boda József kapott jó indítást a jobbösszekötő helyén, kapura tört, és tizennégy méterről, jobbal a léc alá lőtte a labdát. Az utolsó negyedórában azonban háromszor is betaláltak a belelendülő hazaiak.

– Egy harcos, helyenként a durvaság határát súroló módon játszó ellenféllel találtuk magunkat szemben – mondta Turi Zoltán vezetőedző. – Bár az eredményt befolyásoló hibát nem vétett, a játékvezető enyhén szólva is nem egyformán ítélte meg a mezőnyben ugyanazokat az ütközéseket. Sajnos sok egyéni hibát vétettünk, és ezeket a Tiszaújváros kíméletlenül megbüntette, teljesen megérdemelten győzött. Ami pozitívum: úgy néz ki, megúsztuk komoly sérülés nélkül a találkozót.

Az ESMTK legközelebb szeptember 21-én, szerdán 15 órakor lép pályára az Ady Endre úton. A piros-fehérek Magyar Kupa-mérkőzésen az NB II-es Váccal csapnak össze. A bajnokságban 25-én, vasárnap 16 órakor a még pontnélküli Újpest II-t fogadják az erzsébetiek.

 

FC Tiszaújváros–Erzsébeti SMTK 6-1 (1-0)

ESMTK: Meszesán – Lázár, Privigyei, Mátyás (Kozma, 71.), Tóbiás – Madarász, Turi D., Németh Z. (Ruff, 46.), Boda – Bukovec, Hegedűs (Murinai, 61.)

G.: Boda (66.)

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015