Labdarúgás

Elmarad a bajnoki rajt

2018-03-02 Nyomtatás

A viszonylag enyhe tél utolsó hét-nyolc napjában kemény hideg és jókora havazás érte el Magyarországot, és azóta sem javult az időjárás. Így nem meglepő, hogy számos mérkőzés elmarad a labdarúgó NB III március első hétvégéjére kiírt nyitó fordulójából, az Erzsébeti SMTK sem játszik.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A téli időszak végén „beköszöntött” az igazi tél nálunk is. Kiadós hóeséssel, napközbeni mínuszokkal ért véget a február, és március elején is hasonló a helyzet. A labdarúgó NB III-ban ezen a hétvégén kezdődne a tavaszi idény, de azt már pénteken reggel lehetett tudni, hogy a helyszínek többségén nem rendezik meg az aktuális mérkőzést. A Keleti csoportban egyelőre hat elhalasztott meccsről tudunk, az Erzsébeti SMTK sem játszik a bajnoki pontokért.

– Az Ady Endre úti stadionban jelenleg nem lehet futballozni, ezért a pálya játékra alkalmatlansága miatt elmarad csapatunk Tállya elleni vasárnapi mérkőzése – mondta Nagy Dániel, az ESMTK sportigazgatója. – A meccset március 21-én, szerdán, délután három órakor játsszuk le, ekkor kerül sor a csoportunkban a többi elhalasztott találkozóra is.

Azért nem maradnak foci nélkül az erzsébeti szurkolók a hétvégén. Az ESMTK szombaton 14 órakor a Zodony utcai műfüves pályán játszik felkészülési mérkőzést a Dunaharaszti MTK ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015