Labdarúgás

Egy tucat erzsébeti gól

2017-05-25 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK utánpótláscsapatai közül csak egy zárta teljes sikerrel a legutóbbi bajnoki fordulót, méghozzá nem is akárhogyan: az U16-os gárda tizenkétszer talált a kapuba. Az U17-es gárda emberhátrányban szerzett pontot.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U19-s együttes a BKV Előréhez látogatott, amellyel azonos pontszámmal állt. A hazaiak hamar előnybe kerültek a Sport utcában, majd újabb gólokat szerezve a szünet után kevéssel már 4-0-ra vezettek. Ekkor Szabó Norbert szépített, majd a hajráig érintetlenek maradtak a hálók. Az utolsó néhány percben három gól is esett, sajnos rossz elosztásban, így végül 6-2-re nyertek a hazaiak.

A csoportjukat fölényesen vezető U17-esek gólt kaptak a mérkőzés elején, majd Dolezsál Richárd egyenlített. A 24 percben megfogyatkoztak az erzsébetiek, Sápi Dániel kapott piros lapot. Ennek ellenére a szünet előtt Dolezsál újabb találatával átvette a vezetést az ESMTK. A fordulás után egyenlített a BKV Előre, sőt, kétgólos előnybe került. A hajrá azonban a piros-fehéreké volt, előbb Dolezsál harmadszor is bevette a hazaiak kapuját, egy percre rá pedig Szabó Nándor gólja már pontot ért (4-4).

Az ezüstéremre hajtó U16-os csapat már a 2. percben betalált a Csörsz utcában (a képen) a TF SE-Hegyvidék-Gerrzo hálójába Nagy József révén. Halácsi Fülöp gólja után Albert Ádám pillanatai következtek, az erzsébetiek 11-ese tizennégy perc alatt négyszer volt eredményes, közben pedig Lőrincz Gergely is feliratkozott a góllövők listájára, végül Verhoczki László találata nyolcra növelte a két csapat közti különbséget. A második félidő első negyedórájában Tibor Tomaj és Király Krisztián jóvoltából tíznél járt az ESMTK, majd bő húszpercnyi gólcsend után Nagy J. és Lőrincz jóvoltából alakult ki a 12-0-as végeredmény.

Az U15-ösöknél csak három hely, de 18 pont választotta el a piros-fehéreket a szomszédvár Soroksártól. Alig húsz perc alatt két góllal elhúztak a vendégek a Zodony utcában, majd az első félóra végén Berényi Rómeó szépített. A fordulást követően ismét a sárga-feketéké volt az első találat, aztán Babály Zente ismét felcsillantotta a reményt. Ám újra a Soroksár szerzett gólt, és bár Braun Rajmund is bevette a látogatók kapuját, egyenlíteni már nem tudott az ESMTK (3-4).

Az U14-esek az első félidő közepén hátrányba kerültek a Soroksár ellen. A második játékrészben is csupán egy gól esett, Böjthe Brúnó volt eredményes, így mindkét csapat egy ponttal gyarapodott (1-1).   

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015