Labdarúgás

Egy sima, egy fordított

2017-05-14 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata két mérkőzést is játszott a héten. A piros-fehérek előbb magabiztos győzelemmel szereztek három pontot a BVSC-Zugló vendégeként, majd a bajnoki címre hajtó Rákosmenti TK-hoz látogattak, és vereséget szenvedtek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Tatai úti sporttelepen rendezett (a képen) zuglói mérkőzésen a 25. percben törte fel a hazaiak védekezését az ESMTK, majd a szünet után nem sokkal növelték előnyüket a piros-fehérek. Röviddel ezt követően emberhátrányba kerültek az erzsébetiek, de a vasutasok szépítése után harmadszor is betaláltak a BVSC kapujába. A végén egy öngóllal alakult ki a végeredmény (4-1).

Az ESMTK és a Rákosmenti TK ősszel gólzáporos összecsapást vívott, nagy küzdelemben 5-4-re a rákoscsabaiak győztek. Az eddigi teljesítmény alapján a mostani meccs esélyese az RTK volt, és a házigazdák érvényesítették is a papírformát. A csabaiak már a 3. percben megszerezték a vezetést, majd negyedóra elteltével ismét bevették az erzsébetiek kapuját. A folytatásban sokáig érintetlenek maradtak a hálók, a hajrához közeledve azonban ismét gólt ért el az RTK (0-3).

Az Erzsébeti SMTK legközelebb május 17-én, szerdán 18.30-kor a Zodony utcában lép pályára, a rivális a listavezető Pénzügyőr lesz. Két nappal később, pénteken szintén este fél 7-kor kezdődik az utánpótlásközpontban a közvetlenül csapatunk mögött álló Ikarus BSE elleni mérkőzés.  

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015