Labdarúgás

Csak az az utolsó negyedóra ne lett volna!

2016-09-17 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata a II. osztály negyedik fordulójában az éllovas Pénzügyőrhöz látogatott. A piros-fehérek a mérkőzés nagy részében jól tartották magukat, de az utolsó negyedórában három gólt kaptak.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Pénzügyőr old boys együttese nagyszerűen kezdte az évadot, első három mérkőzésén huszonnégy gólt szerzett, és csupán hármat kapott. Nagy feladat várt tehát az ESMTK csapatára a Bp. Spartacus Kőér utcai sporttelepén lejátszott meccsen.

A hazaiak ezúttal is igazolták hírnevüket, bő negyedóra elteltével már két góllal vezettek. A második félidőt jól kezdték az erzsébetiek, Kollár Ferenc talált be a Pénzügyőr kapujába. Az ellenfél hét perccel később visszaállította különbséget, de Urgyán Miklós révén ismét szorossá tette az állást az ESMTK. Az utolsó negyedórában aztán a mindössze két cserével játszó piros-fehérek nem tudták megakadályozni a Pénzügyőr rohamait, és végül 6-2-es vereséget szenvedtek.

Az ESMTK old boys csapata legközelebb szeptember 23-án, pénteken 18 órakor a Zodony utcában lép pályára, az ellenfél a BVSC-Zugló lesz.   

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015