Labdarúgás

Bronzérmes az old boys csapat!

2017-05-28 Nyomtatás

Negyedik tavaszi idegenbeli győzelmével már biztosan bronzérmes az old boys labdarúgó-bajnokság II. osztályában az Erzsébeti SMTK! A piros-fehérek jó játékkal 4-1-re nyertek a Malév SC ellen.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Malév SC ezúttal Budatétényben fogadta az erzsébetieket. A piros-fehérek annak tudatában léptek pályára, hogy győzelem esetén az utolsó forduló eredményeitől függetlenül a harmadik helyen végeznek. Az előző évben a III. osztály 2. csoportjának bajnokaként feljutott ESMTK-től ez egészen kiváló teljesítmény.

Az erzsébetiek nem hagytak kétséget afelől, hogy melyik a jobb csapat. Sápi Béla (a képen) kétszer, Kakucska László és Fitz Ödön egyszer-egyszer vette be a Malév SC kapuját, a házigazdák csak egy találattal tudtak válaszolni (4-1). A bajnokság 21. fordulójában 12. alkalommal győzött az ESMTK, és ezzel biztossá vált, hogy bronzérmet szerez, mert előnye négy pont a mögötte álló Százhalombattával szemben.

Az évad utolsó mérkőzésére június 2-án, pénteken 18.30-kor kerül sor a Zodony utcai sporttelepen, ezen csapatunk a Budatétény SE ellen játszik.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015