Labdarúgás

Bozsik-torna Csepelen és Lőrincen

2016-09-27 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK U13-as és U11-es labdarúgói a Bozsik-torna 2. fordulójában vettek részt szeptember utolsó hétvégéjén. A mérkőzésekre Csepelen és Pestlőrincen került sor

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az U13-osok Csepelen, a CSHC-sporttelepen játszottak. A házigazdák mellett a SZAC, a Soroksár, az UTE és a Kispest SE volt az erzsébetiek ellenfele. Csapatunkban Virág Mátyás, Bátori Péter, Szűcs Levente, Csaplár Ákos,  Czipf Martin, Pieskó Tamás, Ferenczhalmi Henrik, Kiss Dominik, Bukovics Áron, Hegedűs Béla, Muló Péter és Kőmíves Tamás szerepelt.

Mlecsenkov Mátyás edző így értékelte a tornát:

-- Az U12-13-as csapatunk ugyan helytállt az egy évvel idősebb ellenfelekkel szemben, de az eredmények ezt még nem mutatják. A hátralévő tornáinkon is az lesz a célunk, hogy minél jobban megközelítsük, megszorongassuk a riválisainkat. Edzésről-edzésre dolgozunk azon, hogy ne jelentsen hátrányt számunkra a korosztálybeli különbség. A gyerekek mentális fejlesztésére is nagy hangsúlyt fektetünk a jövőben, hogy megbirkózzanak a feladattal.

Az egyik U11-es tornát a XVIII. kerületi  Városgazda Sporttelepen rendezték. Az U10/U11-es "Fehér csapat" az ASI DSE, a Városgazda UA, a KISE I , a BKV Előre, a KISE II és az ASI DSE II ellen lépett pályára. Az együttest Pém Ferenc, Kojnok Áron, Lakner Balázs, Orodi Gábor, Máté Dániel, Makrai Norbert, Egerszegi Marcel és Székely Dávid alkotta.
A korosztály másik tornájára a Csepel-sportelepen került sor. Itt a "Piros csapat" a Csepel FC, a CSHC I, a CSHC II, a SZAC, a Pénzügyőr, a Kastélydomb és az UTE együttese ellen játszott. Ebben a gárdában  Dalkó László, Botos György, Varga Kristóf, Varga Csaba, Kertész Dominik, Farkas Gábor és Tóth Máté szerepelt.
Schrötter László edző a következőképpen értékelte a látottakat:
-- Remek időjárás és kíváló körülmények fogadták csapatainkat. Mindkét társaság izgalmas, jó mérkőzéseket játszott. Ezek a tornák jól szolgálták a srácok fejlődését.
MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015