Labdarúgás

Balszerencsés vereség Mátyásföldön

2016-10-23 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK old boys labdarúgócsapata az Ikarus BSE vendége volt a legutóbbi fordulóban. A piros-fehérek kétgólos hátrányból egyenlítettek, de egy, a hajrában kapott balszerencsés találattal vereséget szenvedtek.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Este fél nyolckor kezdődött a mérkőzés a mátyásföldi Bátony utcai sporttelepen. Az egész napos eső addigra alábbhagyott, és az addigiakhoz képest jobb körülmények várták a csapatokat.

Az erzsébetiek tartalékosan, mindössze két cserejátékossal érkeztek a XVI. kerületbe. Kissé „álmosan” kezdték a meccset a piros-fehérek, és húsz perc alatt kétgólos előnyt szereztek a hazaiak. A szünet után más szerkezetben próbált futballozni az ESMTK, aminek meg is lett az eredménye. Az első negyedóra végén egy jobb oldali beadást Makár Ferenc lőtte a kapuba, majd tíz minutummal később egy szögletet követően Kollár Ferenc előbb a kapufát találta el, de a visszapattanó labdát a hálóba vágta. Az erzsébetiek előtt több gólszerzési lehetőség adódott, de ezek kimaradtak, és ahogy az lenni szokott, az ellenfél talált a kapuba. A vége előtt két perccel egy középre adott labdát épphogy elért az Ikarus egyik csatára, és a játékszer az erzsébeti védők között eljutott a kapuig.   

A hatodik helyezett ESMTK old boys együttese legközelebb október 28-án, pénteken 18 órakor a Zodony utcába lép pályára a közvetlenül mögötte álló Malév SC ellen.  

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015