Labdarúgás

A Zodony utcában kezd az ESMTK

2017-02-16 Nyomtatás

Ahogy azt már a múlt héten is sejteni lehetett, az idei év első bajnoki mérkőzését a felázott talajú Ady Endre úti stadion helyett a Zodony utcai műfüves pályán játssza le az Erzsébeti SMTK.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A labdarúgó NB III-ban a február 18-19-i hétvégén kezdődik a tavaszi idény. Az Erzsébeti SMTK a Keleti csoport első „tavaszi” fordulójában a Hajdúböszörmény együttesét fogadja.

Az, hogy hol feszülnek egymásnak a felek, néhány nappal a meccs előtt vált biztossá. Amint arról beszámoltunk, az időjárás – hó, jég, latyak, eső, sár – miatt az Ady Endre úti stadion talaja hetek óta játékra alkalmatlan. Bár a klub vezetői bizakodtak, végül a B változat valósul meg, azaz a Magyar Labdarúgó-szövetség engedélyével a Zodony utcai műfüves pályán kerül sor az összecsapásra.  

A mérkőzésen az eredeti időpontban, vasárnap 14 órakor indul útjára a labda. A belépők árai megegyeznek az Ady Endre úton szokásos tarifákkal. Augusztusban 1-0-ra győzött otthon a Hajdúböszörmény, reméljük, sikerül a visszavágás.

A csapattal kapcsolatos hír, hogy még egy játékossal bővült az új fiúk névsora. Horváth Levente a III. Ker. TVE-től érkezett, a 25 éves támadó az ősszel tizenkét mérkőzésen lépett pályára az óbudai csapatban, és négy gólt szerzett.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015