Labdarúgás

Szabadnapos az ESMTK

2015-09-28 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK NB III-as labdarúgócsapata ezen a hétvégén nem játszik bajnoki mérkőzést, a Középcsoport 17 tagú mezőnyében ezúttal a piros-fehérek a szabadnaposak.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Két idegenbeli meccs között egy szabad hétvége – ez az ESMTK programja szeptember végén. Ez annyi változást jelentett a normál menetrendhez képest, hogy az utóbbi napokban Turi Zoltán vezetőedző intenzívebb foglalkozásokat vezényelt a csapatnak. Minden nap volt tréning az Ady Endre úti stadionban, kedden szokás szerint kettő is.

Szerdán már egyedül mozgott, csütörtökön pedig bekapcsolódott a munkába Turi Dániel, aki az elmúlt hétvégén, Szegeden szenvedett vállsérülést. Szerencsére nem volt sem törés, sem szakadás a fájós testrészben, „csak” egy erős zúzódás hátráltatta a játékban.

Pénteken a BKV Előrével játszott volna felkészülési mérkőzést az ESMTK, de elmaradt a találkozó. A fővárost ugyanis elérte a nyugatról érkező hidegfront felhőzónája, és egész nap esett, olykor szakadt az eső. Így a tervezett meccs időpontjában a Zodony utcai műfüves pályán edzett az együttes.

Ezt a gyakorlást kihagyta Murinai Barnabás. A középpályás reggel jelezte edzőjének, hogy előző este otthon megroppant a jobb térde, és reggel nem tudott ráállni. Turi Zoltán bízik benne, hogy a vizsgálat nem mutat ki komoly sérülést, és Murinai a jövő héten már pályára léphet.

Az Erzsébeti SMTK következő bajnoki mérkőzése október 4-én, vasárnap 15 órakor lesz Gyulán.

ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015