Labdarúgás

Két meccs, nyolc gól

2016-07-27 Nyomtatás

A két első felkészülési mérkőzésen elszenvedett vereség után immár sorozatban négy győzelemnél tart az Erzsébeti SMTK labdarúgócsapata. A piros-fehérek magabiztosan nyertek idegenben a Tatabánya, majd otthon az Iváncsa ellen is.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az egykor szebb napokat látott Tatabánya a legutóbbi bajnoki évadban ötödik lett az NB III Nyugati csoportjában. A Grosics Gyula Stadionban csapott össze a házigazda és az ESMTK. Az első félidőben érintetlenek maradtak a hálók, aztán a második játékrészben kinyílt az erzsébeti gólzsák. Turi Zoltán együttese ötször is betalált a hazaiak kapujába, hátul pedig jól zárt a védelem, így 5-0-s sikerrel utazhattak vissza fővárosba a piros-fehérek.

A következő felkészülési meccsre a Fejér megyei bajnokcsapat, az Iváncsa látogatott az Ady Endre útra. A vendégek az NB III-ba jutásért a Veszprémmel küzdöttek meg, de 4-3-as összesítéssel a rivális harcolta ki a harmadosztályú tagságot. Az erzsébetiek ezúttal is eredményesen futballoztak, már az első félidőben előnybe kerültek. A fordulás után még két ESMTK-találatot láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók. A piros-fehérek góljait Boda József, Németh Zoltán és Ruff Márk szerezte.

A felkészülési meccsek sora 30-án, szombaton délelőtt zárul, az ellenfél a Dunaharaszti MTK lesz.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015