Labdarúgás

Elkészül a tető

2017-09-13 Nyomtatás

Végre folytatódhat a munka az Erzsébeti SMTK stadionjában Ady Endre út felőli oldalán, és tető kerülhet az ottani nézőtér fölé.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Még tavasszal elkezdte a klub a nagy lelátóval szemközti oldalon lévő ülőhelyek befedését, ám a szükséges engedélyek hiányában hamarosan leállt az építkezés. Hosszas előkészítés és számos tárgyalás után szeptember közepére minden, a tető elkészítéséhez nélkülözhetetlen dokumentumra aláírás került.

– Elhárult minden akadály az Ady Endre úti kislelátó befedése elől – mondta megkönnyebbülten Harót János, az ESMTK elnöke. – A szakhatóságok elfogadták a tervet, megvan az építkezéshez szükséges összes engedély, megállapodtunk a kivitelezővel, így már ezen a héten indulhat a munka.

A klubvezető elmondta, hogy első lépésként a korábban elkészült tetőrész ellenőrzése, megerősítése történik, majd a hónap végéig befejezik a még hiányzó szakaszt. A faszerkezetre olasz Tegola tetőzsindelyek kerülnek, olyanok, mint amilyenek a főlelátót is borítják. Így nyolcvan méter hosszan kerül tető az Ady Endre út felőli oldalon helyet foglaló nézők feje fölé.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015