Kézilabda

Pontszerzés Martonvásáron

2016-09-26 Nyomtatás

A Pest megyei férfi junior kézilabda-bajnokságban szereplő Erzsébeti SMTK Martonvásáron vendégszerepelt. A két együttes nagy csatában döntetlent játszott, így megosztoztak a pontokon.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A mérkőzésen remekül kezdtek az erzsébetiek. Pölöskei Márk jól védett, társai pedig eredményesen fejezték be a támadásokat, így 5-2-re elhúzott az ESMTK. A játékrész második felében feljöttek a hazaiak, és 7-7-es döntetlennel zárult az első félidő. Pölöskeit közben ápolni kellett, mert egy közeli hatalmas lövés fejen találta.

A fordulást követően is szoros volt a küzdelem, hol a Martonvásár, hol az ESMTK vezetett. Az utolsó percben a hazaiak álltak jobban, de egy labdaszerzés utáni akció végén Vagyóczki Patrik egyenlített. A 18-18-as mérkőzésen Szadai Barnabás 6, Vagyóczki Patrik 4., Antal Levente 3, Nyisztor János 2, Mayer Márton, Pécsi Péter és Kiss Vajk 1-1 gólt dobott.

– Csak dicsérni tudom a fiúkat – mondta Schmauder Antalné, a csapat edzője. – A nagyszerű kezdés után jól tartották magukat, és meccs végén helyén volt a szívük, megérdemelten szereztek pontot. Pölöskei Márk ismét kitűnő teljesítményt nyújtott, nemcsak jól védett, hanem szavakkal okosan irányította a védekezést is. A mezőnyben Szadai Barnabás emelkedett ki. Külön öröm számomra, hogy látni a csapaton a folyamatos fejlődést. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015