Kézilabda

Pályán a lányok a Gyulaiban

2017-04-07 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK kézilabda-szakosztályában néhány hónapja már a lányok is rendszeresen játszanak meccseket. Az U10-es csapat a kisiskolás bajnokságban szerepel, ahol sorrendet még nem számítanak az eredmények alapján.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébeti lányok a kisiskolás bajnokság Adorján János-régió elnevezésű csoportjában játszanak., és ez az idény számukra a tanulás, a tapasztalatszerzés korszaka. Hat mérkőzésen vannak túl Martinkó Mária tanítványai, játszottak többek között a Ferencváros, az Angyalföldi Sportiskola és a Hort SE korosztályos csapataival. Bár az eredmény itt még nem számít, a Pomukli KUA elleni 13-13-as döntetlennek nagyon örültek a piros-fehérek.

Akárcsak a labdarúgásban a Bozsik-fesztiváloknak, a kézilabda kisiskolás bajnokságban is egy-egy helyszínen több meccset játszanak a csapatok egyetlen nap alatt. Ezen a héten vasárnap az ESMTK hazai pályán meccselhet, ugyanis a Gyulai István Általános Iskolában lesz a következő játéknap. Az erzsébetiek 12.20-kor kezdenek az Angyalföldi SI ellen, majd a második találkozójukon az FTC II-Mozaik lesz a vetélytársuk 14.20-tól.

Az ESMTK lánycsapata továbbra is várja azokat az erzsébeti és környékbeli ifjú hölgyeket, akik szeretnének szervezett körülmények között kézilabdázni. A 2002-esek és az annál fiatalabbak hétfőnként az Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskolában, szerdán és pénteken pedig a Gyulai István Általános Iskolában jelentkezhetnek 16 és 17.30 között. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015