Kézilabda

Lehengerlő második félidő

2016-02-29 Nyomtatás

A papírformának megfelelően megverte idegenben az Erzsébeti SMTK junior férfi kézilabdacsapata a Kyonewaza SE-t, és ezzel megszerezte második győzelmét a Pest megyei bajnokságban.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az eddig valamennyi mérkőzését elvesztő, hazai meccseit Örkényben játszó Kyonewaza SE ellen esélyesként lépett pályára az ESMTK. A leggólerősebb kézilabdázójukat, Pölöskei Márkot nélkülöző piros-fehérek játéka az első félidőben akadozott, de így is 8-4-es erzsébeti előnnyel vonulhattak pihenőre a csapatok.

A fordulás után aztán pontosabban céloztak Schmauder Antalné tanítványai. Elsősorban Vagyóczki Patrik volt elemében, Az ESMTK 16-osa tizennégyszer vette be a hazaiak kapuját, hat alkalommal büntetőből. Jól teljesített a hét akciógólt szerző Pécsi Péter is. Végül 27-11-re győztek a piros-fehérek, és ezzel már négy pontjuk van.

A következő összecsapáson az élmezőnybe tartozó Veresegyház látogatott Pesterzsébetre. A Kruj Iván Sportcsarnokban jól tartotta magát az ESMTK, és bár az idősebb és erősebb játékosokból álló rivális győzelmét nem fenyegette veszély, a 25 lőtt gól azt jelenti, hogy egyre jobban felveszi a juniorbajnokság ritmusát az együttes.  

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015