Kézilabda

Kézis edzőtábor Gárdonyban

2017-07-30 Nyomtatás

Hamarosan véget ér a nyári szünet az Erzsébeti SMTK ifjú kézilabdázóinak. A fiúk és a lányok is egyhetes edzőtáborozáson vesznek részt Gárdonyban, ahol napi három foglalkozást tartanak számukra edzőik.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Rövidesen újra pattog majd a labda az erzsébeti kézisek edzésein. Az ESMTK fiataljai egy Velencei-tavi edzőtáborozással kezdik meg a felkészülést a 2017–18-as bajnoki évadra.

A piros-fehérek fiú és lánycsapata augusztus 12-től 18-ig Gárdonyban, a Tekerbringa Vendégházban lakik majd, és a település általános iskolájának minden igényt kielégítő sportcsarnokában (a képen) edz. Naponta három foglalkozást vezényel a társaságnak a két edző. A fiúk tréningjét Schmauder Antalné, Margit néni, a lányokét pedig Martinkó Mária irányítja. A futóedzés mellett két labdás gyakorlás szerepel a napi programban. A kevés szabadidőben a játéké lesz a főszerep, hogy minél jobban kipihenjék a gyerekek az edzések fáradalmait. Ha sikerül megszervezni, egy-egy felkészülési mérkőzést is játszanak csapataink.

A hazatérés után, augusztus 20-át követően folytatódik a felkészülés. A megszokott módon hétfőn az Eötvös Loránd Szakgimnázium és Szakközépiskolában, szerdán és pénteken a Gyulai István Általános Iskolában lesznek az edzések, a lányok 16 órától, a fiúk 17.30-tól gyakorolnak. Aki szeretne csatlakozni, ezekben az időpontokban keresse az edzőket. Martinkó Mária azt is tervezi, hogy ha lesz elég érdeklődő, akkor elindít egy csoportot az 2007 után született kislányoknak.

A szeptemberben kezdődő szezonban a fiúcsapat az országos ifjúsági III. osztályban, míg a lányok együttese az országos serdülő III. osztályban küzd a bajnoki pontokért.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015