Kézilabda

Harmadszor is győzelem

2018-05-22 Nyomtatás

Megnyerte harmadik mérkőzését is a Pest megyei férfi ifjúsági kézilabda-bajnokság rájátszásában az Erzsébeti SMTK csapata. A piros-fehér együttes ezúttal Tápiószelén diadalmaskodott, és ezzel az ötös csoportban egyedüliként százszázalékos.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Közlekedési nehézségek miatt a tervezettnél később érkeztek meg a tápiószelei sportcsarnokba az erzsébetiek, de ez nem befolyásolta a játékukat. Az első perctől kezdve irányították a mérkőzést, pedig a hazaiak nagyon szerették volna megismételni alapszakaszbeli győzelmüket az ESMTK ellen. A piros-fehérek végig vezettek, a félidőben hatgólos volt az előnyük.

A második játékrészben kicsit közelebb jött a mieinkhez a helyenként kíméletlenül védekező Tápiószele, de ezen a meccsen esélyül sem volt a motiváltan kézilabdázó pesterzsébetiekkel szemben (23-27). Az ESMTK így mindhárom eddigi mérkőzését megnyerte a rájátszásban, és ha a záró fordulóban érvényesíti a papírformát, megszerezheti a bajnokság 9. helyét.

– Jó teljesítményt nyújtottak a srácok, igazi csapatként játszottak – mondta elismerően Schmauder Antalné, az ESMTK edzője. – Támadásban és védekezésben egyaránt jól segítették egymás a fiúk, mindenki hozzátette a magáét a győzelemhez. Pölöskei Márk tizenkét, Bencsik László kilenc, Szadai Barnabás négy, Nyisztor János és Vagyóczki Patrik egy-egy gólt dobott. Utóbbit külön dicsérhetem azért, mert sok helyzetet teremtett a többieknek, akik rendre éltek is a lehetőséggel.

Az erzsébetiek a szezon utolsó mérkőzését május 25-én, pénteken 17.30-kor játsszák a Kruj Iván Sportcsarnokban a Diósd ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015