Kézilabda

Felnőtt bajnokságban az ESMTK!

2016-06-12 Nyomtatás

Az ősszel kezdődő 2016–17-es évadban felnőtt női kézilabdacsapata is lesz Erzsébeti SMTK-nak. A lányok valamennyien Schamuder Antalné irányításával tanulták a sportágat, és most újra együtt fognak dolgozni nevelőedzőjükkel.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A huszonegy év szünet után három esztendeje újjáéledt szakosztályban egyelőre egy vegyes életkorú, a Pest megyei juniorbajnokságban szereplő fiú- és egy hasonlóan különböző évjáratúakból álló lánycsapat van, amely az ősztől szeretne szintén rendszeresen pályára lépni valamelyik utánpótlás-bajnokságban.

Már korábban felvetődött, hogy a kézilabda pesterzsébeti fejlődése érdekében szükség lenne egy felnőtt női csapatra is. A fiúkat edző Schmauder Antalné évek óta a Csepel KSE-ben foglalkozik lányokkal is, és a részben itt, részben a Hort SE-ben játszó egykori és jelenlegi tanítványai igazolnak át rövidesen az ESMTK-ba. Ők már fél éve nem játszottak mostani egyesületeikben, így nincs akadálya a klubváltásnak.

– Szeptemberben már piros-fehér színekben szeretnénk indulni a Budapest I/A bajnokságban – magyarázta Schmauder Antalné. – Bízunk benne, a felnőtt csapat további vonzerőt jelent az erzsébeti és a környékbeli fiatalok számára, hogy érdemes az ESMTK-ban kézilabdázni, és egyre többen csatlakoznak majd hozzánk, illetve az utánpótlás korúakhoz.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015