Kézilabda

Edzőtábor után felkészülési torna

2016-08-25 Nyomtatás

Jól sikerült edzőtáborozáson vettek részt augusztusban az Erzsébeti SMTK kézilabdázói. A fiúcsapat egy héttel később felkészülési tornán lép pályára Vácrátóton.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A kókai sportcsarnokban egy héten át pattogott a labda az ESMTK fiú és lány kézilabdázóinak edzésein. A két edző, Schmauder Antalné és Martinkó Mária sok olyan gyakorlatot vezényelt a fiataloknak, amelyek hasznukra lehetnek majd a bajnoki mérkőzéseken. A fiúk játszottak egy felkészülési meccset is. A srácok az Üllő felnőtt női együttesével csaptak össze. Ahogy az ilyenkor lenni szokott, az eredményt nem számolták, a lényeg az egyes játékelemek begyakorlásán volt.

Egy héttel később, augusztus utolsó vasárnapján felkészülési tornára hivatalosak a piros-fehérek. A Veresegyház meghívására a vácrátóti általános iskola csarnokában lépnek pályára. A hatcsapatos viadalon két hármas csoportban játsszák a selejtezőket, majd az azonos helyen végzők küzdenek meg egymással a helyezésekért. Az erzsébetiek az A csoportban 9 órakor a házigazdákkal játszanak, majd 10.40-kor a Dabas következik. A helyosztókra kora délután kerül sor.  

Az Erzsébeti SMTK rövidesen megkezdi második idényét a Pest megyei juniorbajnokságban, a gárda szeptember 7-én a Domony vendége lesz Kartalon. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015