Kézilabda

Az ötödik pont

2016-03-09 Nyomtatás

Újabb pontot szerzett az Erzsébeti SMTK fiú kézilabdacsapata a Pest megyei juniorbajnokságban. A piros-fehérek nagy csatában döntetlent játszottak hazai pályán az Üllői VKSK-val.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébeti együttes nagyon készült az üllőiek elleni mérkőzésre, hiszen az eddigi eredmények alapján jó esélye volt arra, hogy pontot, sőt pontokat szerezzen. A gárdából továbbra is hiányzott a térdsérülést szenvedett Pölöskei Márk.

A gólerős átlövő nélkül is felvették a kesztyűt Schmauder Antalné tanítványai, a vendégek nem tudtak elhúzni. A szünetben 16-14-re az Üllő vezetett a Kruj Iván- sportcsarnokban, de ez az állás magában hordozta a fordítás lehetőségét.

A második félidőben az erzsébetiek voltak jobbak, és végül 29-29-es döntetlennel zárult az összecsapás. Vagyóczki Patrik ezúttal is remekelt, tizenhárom gólt lőtt, s ebből tizenegyet akcióból. Felnőtt mellé Szadai Barnabás, aki hétszer vette be az üllőiek kapuját, valamint az ötször eredményes Mayer Márton. A szorgalmasan „termelő” Vagyóczki immár 28. a góllövőlistán, húsz meccsen 113 találatot ért el.

Az abszolút újonc ESMTK ezzel a döntetlennel megszerezte ötödik pontját a bajnokságban.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015