Kézilabda

A bajnokságra készülnek

2017-06-12 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK kézilabdás lányai az elmúlt egy évben arra készültek, hogy 2017 őszén elindulnak a korosztályos bajnokságban. A tornarendszerű kisiskolás bajnokságon kívül több hétvégi eseményen is részt vettek. Legutóbb Kecelen, jó csapatok ellen játszottak.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az erzsébeti lányok az U14-esek között indultak az V. Astron Pünkösd-kupán, és hat csapattal – Kecel KC, BLKSE, Simontornya KK, Tolna KC, HétFő KC, Főnix ISK – mérkőztek meg.

– A körmérkőzéses torna jól szolgálta a felkészülésünket a következő szezonra – mondta Martinkó Mária, az ESMTK edzője. – Erősebb csapatok ellen játszhattak a gyerekek, így sok olyat tanulhattak, amikre az edzéseken nincs lehetőségük.

A keceli tornán ők tizennégyen alkották az Erzsébeti SMTK-t: Ferenczi Szilvia, Szalai Eszter, Hegedüs Lilla, Pilinyi Hanna, Kovács Orsolya, Döbrössy Edina, Kállai Ildikó, Török Boglárka, Mórocz Adrienn, Rezsonya Alexa, Nagy Kinga, Bozsó Csenge, Kunos Kíra, Kecskés Evelin. A lányok augusztus közepén Gárdonyban fognak edzőtáborozni a Pest megyei juniorbajnokságban szereplő fiúcsapattal együtt. A tervek szerint egy felkészülési tornán is pályára lépnek majd.

A csapat szeptembertől az Országos Serdülő Bajnokság III-ban játszik.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015