Kajak-kenu

Kajak-kenu Pesterzsébeten is

2016-02-07 Nyomtatás

Újabb szakosztállyal bővült az Erzsébeti SMTK: a piros-fehérek felkarolták az egyik magyar sikersportágat, a kajak-kenut. A legutóbbi közgyűlés határozatának megfelelően a klub bejelentkezett a szövetség tagjai közé, és a Hullám Csónakházban rövidesen megkezdődnek az edzések.

Kattintson a nagyobb mérethez!
Fotó: internet

Harót János, az ESMTK elnöke elmondta, hogy folynak a tárgyalások egy fiatal, kiváló szakemberrel, aki a tervek szerint kiépítené a kajak-kenu pesterzsébeti utánpótláscentrumát. Az MKKSZ nyolc hajóval segíti az új szakosztály kezdeti lépéseit. Az egyesület az önkormányzattal közösen olyan fejlesztéseket hajtana végre, amelyek révén tovább javulnának a körülmények. Hamarosan közzéteszi az ESMTK azt a toborzó felhívást, amely az erzsébeti gyerekeknek és szüleiknek szól. 
A klub a sárkányhajózást is szeretné bevonni az ESMTK-nál fellelhető sportolási lehetőségek közé. Az elképzelések szerint szabadidős jelleggel választhatnák az erzsébetiek ezt a sportot. Ennek érdekében a piros-fehérek felvették a kapcsolatot a magyar sárkányhajózás egyik vezető egyesülete, a szintén XX. kerületi Römi KKSK alapítójával, a tősgyökeres pesterzsébeti Reményi Péterrel.
A vízitelepen van néhány szoba, amelyet turisztikai céllal hasznosítana az ESMTK, így például a sárkányhajózni kívánó vendégek számára is. Nemsokára elkészül a konferenciaterem, ami további bevételi lehetőségeket nyújthat a klub számára.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015