Kajak-kenu

Bajnok lett az U13-as lányváltó!

2016-08-07 Nyomtatás

A Velencei-tavon, Sukorónál rendezték meg a hazai utánpótláskorú kajakosok, kenusok legfontosabb versenyét, a gyermek, kölyök és serdülő magyar bajnokságot. Az Erzsébeti SMTK sportolói nagyon szép eredményeket értek el az olykor nagy erejű szél ellenére is.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az ESMTK szakemberei, Molnár Gábor és Wohner Krisztina edzők elégedettek lehetettek az erzsébeti fiatalok teljesítményével. Kiemelte, hogy az U13-as kajakos lányok között Fojt Sára, Szalai Kyra és Dráviczki Dóra váltóban az első helyen végzett, így bajnoki címet szerzett. A fiúknál Pingor Patrik, Bardócz Barnabás, Babai András szintén ebben a korosztályban lett ezüstérmes, míg a Biró Barna, Pap Tamás, Gottschall Kadosa, Énekes Dominik egység az U12-es fiúk között váltóban vehetett át bronzérmet a díjkiosztón.

Az U14 éves fiúk között 4000 méteren a Tribol ikrek közül Bertalan a 6., míg Bence a 7. helyen végzett. Ami a többi ESMTK-s versenyzőt illeti – a gyakran 40 induló feletti futamokban is –, a mezőny első harmadában foglaltak helyet, amivel rendkívül értékes bajnoki pontokat szereztek.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015