Jégkorong

Hazai győzelem az amatőr kupában

2015-05-14 Nyomtatás

A pesterzsébeti jégcsarnokban rendezett Teljesen Amatőr Jégkorong Kupát az ESMTK Druck-Ker HT nyerte meg, a második helyen az ESMTK Jéglovagok végzett.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Két héttel az első kör után folytatódott a pesterzsébeti jégcsarnokban a Teljesen Amatőr Jégkorong Kupa. Szombaton befejeződtek az alapszakasz küzdelmei, a C csoportból a Gepárd Senior jutott be a TAJK I. osztályba, mögötte a TSE Gerillák és a Kecskemét B végzett.

Vasárnap az egyes osztályok mérkőzéseivel folytatódott a kupa. Délelőtt a III. osztály meccseivel kezdődött a program. Ebben a csoportban a kecskemétiek végeztek az élen a Vén Farkasok és az ESMTK Jégtörők előtt. A II. osztályban nagyon szoros találkozókat láthattak a nézők. Végül a Jászberény C bizonyult a legjobbnak, az alföldiek mögött a TSE Gerillák és az ESMTK Jégmadarak együttese következett.

A nap az I. osztály mérkőzéseivel zárult. Az ESMTK Jéglovagok 4-1-re győzött a Gepárd Senior ellen, majd 3-1-re kikapott az ESMTK Druck-Ker HT csapatától, amely szintén 4-1-re verte meg a Gepárdot. Így a mindkét meccsét megnyerő ESMTK Druck-Ker HT lett a TAJK győztese.     

ms
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015