Hasznos Infók

Közösségi hajóépítő workshop

2016-06-16 Nyomtatás

Építsd meg barátaiddal, családoddal saját egyedi hajódat a Technika Nyitott Műhely, az Amatőr Hajóépítők Közössége és a Dunapest közös szervezésében életre hívott első dunai hajóépítő workshopon!

Kattintson a nagyobb mérethez!

A program végén vízre eresztjük a csónakokat, amiket a csapatot hazavihetnek.

Lesz bográcsozás, bulizás a Csónakházban, ahol még aludni is lehet! A workshop szakmai vezetője Mezei Csaba, az Amatőr Hajóépítők Közösségének alapítója. A Hullám Csónakházak a Tér_Köz pályázat keretében, a Pesterzsébeti Önkormányzattal összefogásban, a BLOKK tervei alapján újultak meg 2015-ben.

Regisztráció június 10-ig a technika@hellowood.eu címen.

Részletek:

A 3 napos workshop keretein belül a 2-4 fős csapatok (családok, baráti kör) együtt, szakmai felügyelettel és instrukciókkal építenek meg egy SecPerc kenut, majd a workshop végeztével a hajót megtarthatják saját célra.

A SecPerc kenu építése gyors, és egyszerű, amatőrök számára is sikeresen megépíthető. A hajó megfelel a hatályos előírásoknak, valamint teljes értékű, úszóképes, tartós, és tetszetős vízi jármű, amely akár egy életen át is használható.

A hajó tervezője Michael Storer ausztrál hajótervező. A hajótervek licenszjogának magyarországi kezelője Mezei Csaba, az Amatőr Hajóépítők Közösségének alapítója, a közösségi hajóépítő workshop szakmai vezetője.

Program:

  1. nap (06/16): 16.00 - 20.00 Megkezdjük a workshopot

       2.-3.nap (06/17-06/18): 10.00 - 19.00 Hajóépítés

  1. nap (06/19): közös evezés

Lesz lehetőség a Csónakházban aludni, és tervezünk nagy bográcsozásokat is, igazi tábori hangulatban csöppenhetünk egy eldugott, mesés dunaparti helyszínen, alig félórára biciklivel a belvárostól! A DunaPest fesztiválnak köszönhetően szombaton igazi bulit is csapni fogunk!

Részvételi díj:

A fesztivál szervezőinek és főtámogatójának, a Fővárosnak köszönhetően a 4 napos program költségeiből csak a kenu elkészítéséhez szükséges anyagköltsége, összesen 85.000 Ft / hajó képezi a program részvételi díját.
Várunk minden dunát, vizisportot, barkácsolást szerető és kiváncsi embert sok szeretettel!

 

Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015