Fitness

Két bajnoki cím, két ezüstérem

2016-04-29 Nyomtatás

Április végén két rangos versenyen is remekeltek az Erzsébeti SMTK fitness-szakosztályának fiataljai. Az MTMSZ által rendezett országos bajnokságon négy dobogós helyet szereztek a lányok, és helytálltak a csongrádi Fit-Kid versenyen is.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Modern Táncsportok Magyarországi Szövetsége az idén is a soroksári sportcsarnokban rendezte meg az országos bajnokságot. A rendkívül erős mezőnyben ismét bizonyították tehetségüket és az ESMTK-ban folyó szakmai munka magas színvonalát az erzsébetiek.

Kliment Anna Sára ezen a viadalon felállhatott a dobogó legfelső fokára, csak úgy, mint a Bondár Barbara, Dudoma Zsanett, Inotai Boglárka, Kanász Luca, Kovács Fanni, Kovács Lili, Tenczer Kincső, Tokaji Hanna összeállítású mini kiscsapat.

Ezüstérmet vehetett át a díjkiosztón Bondár Barbara, valamint a Szászvárosi Janka, Fajt Georgina, Hirholcz Lili, Nándori Loretta, Bognár Dorina, Pintér Panna, Gorzó Lili, Hamar Blanka, Szabó Viktória, Zsidó Zoé, Varga Andrea, Hrych Eszter, Vas Anna, Zsichla Brigitta, Kovács Klaudia, Szegedi Annamária, Molnár Kitti összetételű ifjúsági formáció.

A Csongrádon lebonyolított Fit-Kid országos versenyen a következő eredményeket érték el a piros-fehérek. A B csoportos egyéni verseny II/A korcsoportjában Perényi Lilla második lett, a II/B korcsoportban Kovács Emma a hatodik helyen végzett, míg a III. korcsoportban Bondár Tamara bronzérmet szerzett. Az A csoportban nagy sikert könyvelhettek el az ESMTK-sok, az Eberhardt Júlia, Nagy Blanka duó az első helyen végzett. 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015