Fitness

Hat arany a bajnokságon!

2016-04-24 Nyomtatás

A közelmúltban több jelentős versenyen is bemutatták gyakorlataikat az Erzsébeti SMTK fitness-szakosztályának tagjai. Ahogy azt már megszokhattuk tőlük, ismét jól szerepeltek a megmérettetéseken, különösen dicséretre méltó az országos bajnokságon szerzett hat elsőségük.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Csepelen megrendezett Profiteam-kupán egyéniben az első helyen végzett Kliment Anna Sára, Bondár Barbara, Budai Orsolya, Szászvárosi Janka, Fajt Georgina, Szegedi Annamária, Perényi Lilla, Bondár Tamara, a Táncoló Babák nevű kiscsapat, a Bondár Tamara, Kovács Emma és a Nagy Blanka, Eberhardt Júlia duó, valamint a II. korcsoportban a kiscsapat. A második helyen végzett Dudoma Zsanett, Nagy Blanka, Eberhardt Júlia, a Bondár Barbara, Perényi Lilla, a Szászvárosi Janka, Fajt Georgina és a Hrych Eszter, Vas Anna duó, valamint az I. korcsoportban a kiscsapat. Harmadik lett Bognár Dorina, míg Pintér Panna a 4. helyen zárt.

A Kiskunlacházán lebonyolított országos Fit-Kid versenyen a B csoportosoknál az I. korcsoportban győzött a Perényi Lilla, Bondár Barbara duó. Az I/A korcsoportban szintén nyert a Bondár Tamara, Kovács Emma duó és a Perényi Lilla, Bondár Barbara, Kovács Emma, Bondár Tamara összeállítású kiscsapat. A II. korcsoportban ötödik lett a Bognár Dorina, Fajt Georgina, Szászvárosi Janka, Vas Anna összetételű kiscsapat.

Az A csoport egyéni versenyében nagy sikert ért el Eberhardt Júlia. Egyrészt aranyérmet nyert, másrészt az olasz bíróktól megkapta a legjobb koreográfiát bemutató versenyzőnek járó különdíjat.

A 2016-os IDF magyar bajnokságra Üllőn került sor. A B kategóriában Kliment Anna Sára bizonyult a legjobbnak, és megkapta a legnagyobb tehetségnek járó díjat. Szintén az első helyen végzett Bondár Barbara, a Bondár Barbara, Perényi Lilla és a Bondár Tamara, Kovács Emma duó, a Bondár Barbara, Bondár Tamara, Kovács Emma, Perényi Lilla összeállítású gyermek kiscsapat, valamint a Szászvárosi Janka, Fajt Georgina, Hirholcz Lili, Nándori Loretta, Bognár Dorina, Pintér Panna, Hamar Blanka, Szabó Viktória, Zsidó Zoé, Varga Andrea, Hrych Eszter, Vas Anna, Zsichla Brigitta, Kovács Klaudia, Szegedi Annamária, Molnár Kitti összetételű junior formáció. Perényi Lilla az egyéni versenyben ezüstérmes lett.

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015