Fitness

Erzsébeti fitness-érmek

2016-11-11 Nyomtatás

Az utóbbi időben két rangos Fit-Kid versenyen vettek részt az Erzsébeti SMTK fitness-szakosztályának fiataljai, és több éremmel gazdagították gyűjteményüket.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Mogyoródon megrendezett Fit-Kid dance egyéni és dance show versenyen három arany, valamint egy-egy ezüst- és bronzérmet szereztek az erzsébetiek. Az egyéni viadalon Dudoma Zsanett a II/B korcsoportban a legjobbnak bizonyult, míg Szegedi Annamária a IX. korcsoportban a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A csapatok versenyében az I. korcsoportban a Barna Imola, Csuport Réka, Kurdi Hanna, Olasz Emma, Vida Nóra összetételű Mary Poppins nevű együttes győzött. Szintén az első helyen végzett a II. korcsoportban a Dudoma Zsanett, Inotai Boglárka, Kanász Luca, Kovács Fanni, Kovács Lili, Tenczer Kincső, Tokaji Hanna alkotta Táncoló Babák. Ugyanebben a kategóriában negyedik lett a Bolló Bernadett, Borzák Lilien, Botka Vivien, Gégény Bora, Glósz Nikol, Gyöngyösi Boglárka, Snoj Kíra, Szollát Orsolya összeállítású Cowgirls. A III. korcsoportban ezüstérmet szerzett a Skót nevű csapat, amelyben Balázs Enikő, Baranyai Emese, Bata Tímea, Tösmagi Eszter, Vida Zsófia szerepelt.

A Fit-Kid Open Európa-kupának Hódmezővásárhely adott otthont. Az egyéni versenyben a III. korcsoportban Nagy Blanka a dobogó harmadik fokára állhatott fel, míg a IV. korcsoportban Eberhardt Júlia ezüstérmet szerzett. A csoportok versenyében a II. korcsoportban a duók küzdelmében a hatodik helyen végzett Nagy Blanka és Eberhardt Júlia.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015