Fitness

Erzsébeten kezdődik a szezon

2017-02-28 Nyomtatás

A téli szünet után március közepén megkezdődik az új idény a fitness sportágban is. Az évadnyitó versenyt Pesterzsébeten, a Kruj Iván Sportcsarnokban rendezi meg az ESMTK, a piros-fehérek népes csapattal vesznek részt a viadalon.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az utóbbi hónapokat a pihenésen kívül az új szezonra való felkészüléssel töltötték az Erzsébeti SMTK fitness-szakosztályának tagjai. A hét minden napján voltak és vannak edzések a Gyulai István Általános Iskolában, korosztálytól függően hetente két, három vagy négy alkalommal gyakorolnak a lányok.

A 2017-es év első Fit-Kid Dance egyéni és Dance Show versenyére március 18-án, szombaton kerül sor a Kruj Iván Sportcsarnokban. A viadalon mintegy háromszáz ifjú hölgy mutatja be tudását a bírók és a nézők előtt. Az erzsébetieket harminchárman képviselik majd, tizenegyen az egyéni számokban indulnak, és öt csapat áll rajthoz. A bemutató programokban a szakosztály valamennyi versenyzője részt vesz.

A folytatásban szinte minden hétvégén lesznek versenyek, természetesen az ESMTK sportolóinak részvételével.

Ami pedig a jövőt illeti, jelenleg az óvodás csoporthoz lehet csatlakozni, a legkisebbek hétfőn és pénteken 17.45-től 18.45-ig edzenek a Gyulai iskolában. Új tanfolyam legközelebb szeptemberben indul.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015