Birkózás

Történelmünk legsikeresebb évét zártuk

2015-01-07 Nyomtatás

A hagyományokhoz híven az ESMTK Birkózó Szakosztálya 2014-ben is megrendezte szokásos évzáró ünnepségét, ahol közel 350 vendég vett részt.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az ünnepséget Losonczi Ottó, szakosztályunk elnöke nyitotta meg, majd köszöntőt mondott Szabados Ákos, Pesterzsébet Polgármestere, valamint Harót János az ESMTK Elnöke is. Az eseményen természetesen a teljes évet értékelte Losonczi Ottó,ahol elmondta, hogy szakosztályunk birkózói 2014-ben 110 versenyen vettek részt, ahol 891 érmet gyűjtöttek (ebből 408 arany-, 224 ezüst- és 259 bronzérem). 

Az "i" betűre az tette fel a pontot, hogy az országos rangsorban az első helyen végeztünk, így történelmünk legsikeresebb évét zártuk. Szakosztályunk köszönetét fejezte ki Dr. Simicskó István, Sportért Felelős Államtitkárnak, Bakai Gusztáv fényképésznek és Kekenj Norbertnek, valamint a centrum edzéseken nyújtott szakmai munkáért köszönetünket nyílvánítjuk ki Czifferszki Ákosnak, Fodor Tamásnak, Bóna Dánielnek, Bóna Csabának, Péteri Andrásnak és Balatoni Mátyásnak. Az ünnepségen részt vett Dr. Hiller István Országgyűlési Képviselő, a Parlament Alelnöke, Dr. Vas Imre Országgyűlési Képviselő, Kovács Eszter Alpolgármester Úrhölgy, Nemes László Alpolgármester Úr és Peller József Pesterzsébet díszpolgára, Oscar-díjas, Olimpiai Bajnok galambász.

 

 

Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015