Asztalitenisz

Valamennyi csapat asztalhoz lép

2016-01-30 Nyomtatás

A közelmúltban folytatódtak a küzdelmek az alacsonyabb osztályú asztalitenisz-bajnokságok. Február első hetében az Erzsébeti SMTK valamennyi csapata asztalhoz lép a bajnoki pontokért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Budapest I/B osztályban a második helyen álló ESMTK I február 1-jén, hétfőn este fél 7-kor hazai „pályán”, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében fogadja a Budai XI SE II együttesét. Ugyanekkor láthatják a pingpongkedvelők az ESMTK III gárdáját, amely Pénzügyőr SE VIII csapatával csap össze, valamint a Darazsak I-gyel megmérkőző ESMTK V játékosait.

Két nappal később, február 3-án, szerdán két erzsébeti csapat küzd meg a pontokért. Az ESMTK VI is otthon próbál szerencsét, a piros-fehérek ellenfele 18.30-kor a Gamma SE II lesz. Az ESMTK II ugyanebben az időpontban az Ecseri úti Gundel Károly Szakközépiskola tornatermében játszik az ABC Centerline II együttesével.

Péntekre két mérkőzés marad: az ESMTK IV 18 órakor a Kőbánya SC II vendége lesz a Porcelán utcában, míg az ESMTK VII ugyanekkor a Pénzügyminisztérium József nádor téri épületében a Pénzügyőr SE XII gárdájával mérkőzik.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015