Asztalitenisz

Szólóban játszanak hétfőn

2017-10-01 Nyomtatás

Ilyen is régen volt: a hét első napján csak egyetlen erzsébeti asztalitenisz-csapat játszik a bajnoki pontokért. A többiek kedden és szerdán állnak asztalhoz, így október első hete hamar véget ér a piros-fehérek számára.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában szereplő ESMTK IV-é a nyitány, csapatunk 2-án, hétfőn 18.30-kor otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében fogadja a Budai XI SE VIII együttesét.

Másnap, kedden három idegenbeli meccs vár az erzsébetiekre. A Budapest-bajnokság I/C osztályában játszó ESMTK II a XIV., Istvánmezei út 1. alatt csap össze 18 órakor a KSI IV gárdájával, a Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III 18.15-től a Lendület SE III vendége lesz a XIII., Váci út 174-ben, míg a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában küzdő ESMTK VI és a Szufla SE VI-RagazzArt Rossineri találkozója 18 órakor kezdődik Zuglóban, a Róna utcai Postás-csarnokban.

Szerdára két erzsébeti mérkőzés marad. Egyaránt 18.30-kor indul útjára a kis fehér labda a Budapest-bajnokság I/A osztályában az ESMTK I és a Ikarus BSE I, valamint a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában az ESMTK V és a Budai XI IV összecsapásán.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015