Asztalitenisz

Szerdán nagyüzem lesz

2017-11-26 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül három a hét közepén küzd majd a bajnoki pontokért november utolsó hetében.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A legfrissebb ezúttal az ESMTK III lesz, a Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában szereplő együttes hétfőn 18.30-kor fogadja az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében a Ferencvárosi Vasutas gárdáját. Másnap, kedden 18 órakor a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában játszó ESMTK VI a KSI SE VII-MIKI II vendége lesz a XIV., Istvánmezei út 1-3. alatti KSI-teremben.

Szerdán két csapatunkat is láthatják, akik kilátogatnak az Ady Endre úti iskolába. A Budapest-bajnokság I/A osztályában küzdő ESMTK I a Malév SC II, a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában pingpongozó ESMTK V pedig a BPPK SE II ellen szeretné gyarapítani pontjai számát, mindkét találkozó 18.30-kor kezdődik. Félórával korábban, 18 órakor csap össze a Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában szereplő ESMTK IV az Ikarus BSE II-vel a X., Porcelán u. 3-9-ben, a Mavex-csarnokban.

Akárcsak legutóbb, most is a Marczibányi téren, az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban ér véget a hét az ESMTK számára. Ezúttal a Budapest-bajnokság I/C osztályában játszó ESMTK II-ra vár a feladat, hogy erzsébeti sikerrel záruljon a hét, illetve kezdődjön a december, a piros-fehérek 18.50-től csatáznak a Sanitas-Budo SE V együttesével.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015