Asztalitenisz

Szerdai pingpongcsúcs

2016-04-24 Nyomtatás

Ezúttal a szerda lesz a legaktívabb nap az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai számára, ekkor három együttesünk küzd meg a bajnoki pontokért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét első napján este 18.30-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében az ESMTK II áll asztalhoz áll, a Budapest I/C osztályban szereplő csapatunk a BKV Előre I gárdájával csap össze. Fél órával korábban kezdődik a kerületi I. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V mérkőzése a XVIII., Nagykőrösi út 55-57-ben, a Szenczi Molnár Albert Általános Iskolában, a piros-fehérek ellenfele a Pestszentimrei SE I lesz.

Szerdán este fél 7-kor indul a játék a X., Szállás u. 5-ben a Budapest I/B osztályban játszó Pénzügyőr VII és az ESMTK I mérkőzésén. Ugyanekkor kezdődik a kerületi I. osztály 3. csoportjában pingpongozó ESMTK VI meccse az Ady Endre úton az Asztalitenisz Egyetem SE II gárdájával. A Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK III a Sanitas-Budo SE III együttesével 18.45-kor kezd a Marczibányi téri Statisztika-csarnokban.

A hetet kerületi II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK VII zárja, riválisa pénteken fél 6-kor a Kispest Utánpótlás I lesz a XIX., Nádasdy u. 98-ban, a Jókai Mór Általános Iskolában. A Budapest II. osztály 2. csoportjában küzdő ESMTK IV szabadnapos ebben a fordulóban.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015