Asztalitenisz

Szeptember végi pingponghét

2016-09-25 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK hét asztalitenisz-együttese közül három játszik otthon szeptember utolsó hetében, a többiek idegenben próbálják meg gyarapítani bajnoki pontjaik számát.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A Budapest-bajnokság I/A osztályban szereplő ESMTK I és az I/C-ben játszó ESMTK II 26-án, hétfőn 18.30-kor hazai „pályán”, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében fogadja riválisát, a Kőbánya SC I, illetve a Pénzügyőr SE VIII gárdáját.

Két nappal később, 28-án, szerdán négy csapatunk is asztalhoz áll. A II. osztály 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III a Palotai Titánok SE I vendége lesz 18.30-kor a XV. kerületben, az Énekes u. 12-ben, a II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK IV pedig 18 órakor az MTSE I-hez látogat a XII., Tamási Áron u. 64-be. Otthon harcol majd a pontokért fél héttől a II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK V a Puskás DSK II, a kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportban szereplő ESMTK VI pedig a Galaxis VSE III ellen.

A hetet 29-én, csütörtökön 18.30-kor a kerületi II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK VII zárja. Csapatunk Újpesten, a Fóti út 56-ban, a Limes-csarnokban (a képen) a Galaxis VSE IV-Fortuna együttesével csap össze.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015