Asztalitenisz

Páros meccsel indul a hét

2017-03-19 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapatai közül hétfőn három küzd meg a bajnoki pontokért, két együttes otthon, az Ady Endre úton játszik.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Hazai „pályán”, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében kezdi a hetet a Budapest II. osztály 2. csoportjában szereplő ESMTK III, amely 18 óra 30 perckor csap össze a KIWI SE-vel. Ugyanekkor és ugyanitt lesz a Budapest II. osztály 3. csoportjában pingpongozó ESMTK IV mérkőzése a Lendület SE III ellen. Szintén hétfőn játszik a Budapest II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK V, csapatunk este fél 7-kor a Shopsport SE vendége lesz a XIV., Istvánmezei út 1-3. alatt.

Kedden egy erzsébeti csapat lesz érdekelt, a Budapest-bajnokság I/A osztályban szereplő ESMTK I az FKF Zrt. SK I-hez látogat a IX., Gyáli út 36-ba, a találkozó 18 órakor kezdődik. Szerdán, fél hétkor a kerületi I. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK VI otthon, az Ady Endre úton fogadja a Rákosmente AK II-t.

Csütörtökön a Budapest I/C osztályban pingpongozó ESMTK II következik, a piros-fehérek a XVI., Újszász u. 108. alatt, az erzsébetligeti sportcentrumban meccselnek 18 órakor a PDSK I-Csintalan-Mátyásföldi Sasok együttesével. A hetet pénteken a kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VII zárja, amely a Pénzügyőr SE XII vendége lesz hatkor az V., József nádor tér 2-4-ben.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015