Asztalitenisz

Páros meccs az Adyban

2017-02-13 Nyomtatás

Az előttünk álló hét első napja mozgalmas lesz az erzsébetieknek, az ESMTK három csapata is bajnoki pontokért száll harcba.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét nyitányaként ezúttal is három erzsébeti együttes küzd meg a bajnoki pontokért. Este fél hétkor a Budapest I/C osztályban pingpongozó ESMTK II a Lendület SE I-PPKO gárdáját fogadja Pesterzsébeten, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. Ugyanekkor, ugyanitt lesz a Budapest II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V mérkőzése a Pénzügyőr SE X-Fekete Sereg együttese ellen. A Budapest II. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK IV az OVIT SE vendége lesz a X., Porcelán u. 3-9. alatti csarnokban.

Két nappal később, szerdán 18.30-kor a Budapest-bajnokság I/A osztályban küzdő ESMTK I a MAFC I csapatával csap össze az Ady Endre úton, míg a kerületi I. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK VI a KSI SE X együttesével játszik. A Budapest II. osztály 2. csoportjában játszó ESMTK III a Multi Sport SE ellen áll asztalhoz a Marczibányi téri Ormai László Sportcsarnokban. 

Péntekre ezúttal egy mérkőzés marad, a kerületi II. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK VII fél 7-kor a Malév SC II gárdájával meccsel a XVIII., Nagybecskerek u. 32-ben.  

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015