Asztalitenisz

Öt meccs hétfőn

2017-04-02 Nyomtatás

Ilyen sem volt még: az Erzsébeti SMTK budapesti bajnokságokban szereplő asztalitenisz-csapatai mindannyian hétfőn játszanak. Az egyetlen kakukktojás a kerületi bajnokságban küzdő VI-os csapat, amely szerdán lép asztalhoz.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Az sem gyakran fordult elő, hogy egyszerre – 18.30-kor – három erzsébeti együttes meccsel az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében, április 3-án, hétfőn azonban így lesz. A Budapest II. osztály 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III a Főgáz-Keszi Team I, a Budapest II. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK IV a KSI SE V-MIKI I, míg a Budapest II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK V a KFKI SK III gárdájával csap össze.

Szintén hétfőn, de idegenben meccsel a bajnoki pontokért a Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I, a piros-fehérek este fél hétkor a XIV., Szőnyi út 2. alatti BVSC-teremben mérkőznek meg a Postás SE II-vel. A Budapest I/C osztályban pingpongozó ESMTK II csatája 18 órakor kezdődik a Pestújhelyi SC III együttesével a XV., Szűcs István u. 45. alatt lévő Pestújhelyi Közösségi Házban.

Szerdára egy mérkőzés marad, a kerületi I. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK VI összecsapása 18.30-kor kezdődik otthon, a rivális az Egis gárdája lesz. A kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VII ezen a héten szabadnapos.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015