Asztalitenisz

Októberi pingponghét

2016-10-23 Nyomtatás

Az Erzsébeti SMTK asztalitenisz-csapata közül kettő már a nemzeti ünnep másnapján, hétfőn megmérkőzik aktuális riválisával a bajnoki pontokért, mégpedig hazai „pályán”.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Október utolsó hetét a Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I és a Budapest-bajnokság I/C osztályban szereplő ESMTK II kezdi 24-én, hétfőn 18.30-kor otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében. Előbbi az Ikarus BSE I, utóbbi pedig a BVSC-Zugló Senior II gárdájával csap össze. Két nappal később, 26-án, szerdán három együttesünk lép asztalhoz. A Budapest II. osztály 2. csoportjában küzdő ESMTK III 18 órakor a Csepeli VAKE I vendége lesz a XXI., Központi út 17-19-ben. A II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V és a kerületi II. osztály 1. csoportjában szereplő ESMTK VII egyaránt odahaza meccsel 18.30-kor a Szufla SE IV, illetve az R+A HITEKA ellen.

Október 28-án, pénteken is két csapatunk játszik. A Budapest II. osztály 3. csoportban pingpongozó ESMTK IV 18 órakor a Brumi Szöcske Team I riválisa lesz a VI., Zichy u 5. alatt, míg a kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportban szereplő ESMTK VI 17.30-kor a XIX., Nádasdy u. 98. alatti Gábor Áron Általános Iskolában lép asztalhoz a Kispest Utánpótlás I ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015