Asztalitenisz

Négyen otthon játszanak

2016-11-06 Nyomtatás

November első teljes hetét két hazai meccsel kezdik az Erzsébeti SMTK asztaliteniszezői, és csütörtökön egy idegenbeli találkozóval fejezik be.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hetet hetedikén, hétfőn a Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I és a Budapest-bajnokság I/C osztályban szereplő ESMTK II kezdi otthon, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében, az ellenfél 18.30-kor az FKF Zrt. SK I, illetve a PDSK I-Csintalan-Mf. Sasok együttese lesz. Másnap, kedden két idegenbeli mérkőzés következik: a Budapest II. osztály 2. csoportjában játszó ESMTK III 18.45-kor a KIWI SE vendége lesz a XIX., Vécsey u. 9-13. alatti iskolában, míg a kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportban pingpongozó ESMTK VI 18.30-kor kezd a MAFC IV ellen a VIII., Elnök u. 1-ben, a Joo Pont-teremben (a képen).

A szerdai napon két újabb hazai meccsel folytatódik a hét. A II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK V 18.30-kor a Shopsport SE-vel csap össze, és ugyanekkor kezdődik a kerületi II. osztály 1. csoportjában szereplő ESMTK VII párharca is a Pénzügyőr SE XII-vel. Csütörtökre egy mérkőzés marad, a Budapest II. osztály 3. csoportjában játszó ESMTK IV a Lendület SE III együttesével találkozik a XIII., Váci út 174-ben.

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015