Asztalitenisz

Négyen három helyen hétfőn

2017-10-08 Nyomtatás

Legutóbb csak egy, most viszont négy erzsébeti asztalitenisz-csapat számára lesz mozgalmas a hét első napja, két együttes otthon, kettő pedig idegenben kísérli meg a pontszerzést. Az Erzsébeti SMTK másik két gárdája szerdán áll asztalhoz.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Október második hetét egyaránt hétfőn 18.30-kor kezdi négy csapatunk. A Budapest-bajnokság I/C osztályában szereplő ESMTK II hazai asztaloknál, az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében csap össze a Főgáz Keszi-team I gárdájával, ugyanitt lesz a Budapest-bajnokság II. osztályának 2. csoportjában játszó ESMTK III mérkőzése is a Csepeli Vake I ellen. A Budapest-bajnokság II. osztályának 1. csoportjában küzdő ESMTK IV a Marczibányi téren, az Ormai László Asztalitenisz Csarnokban játszik a Budai XI VI csapatával, míg a Budapest-bajnokság II. osztályának 3. csoportjában pingpongozó ESMTK V a X., Porcelán u. 3-9. alatti Mavex-csarnokban csatázik az Ovit SE II együttesével.

A többiek mérkőzéseire szerdán kerül sor. A Budapest-bajnokság I/A osztályában szereplő az ESMTK I a KSI SE II csapatával mérkőzik 18.30-kor az XIV., Istvánmezei út 1-ben, a kerületi bajnokság I. osztályának 3. csoportjában küzdő ESMTK VI pedig szintén fél 6-kor kezd otthon, Pesterzsébeten a Remmers SE II ellen.

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015