Asztalitenisz

Négy meccsel kezdődik az április

2016-04-03 Nyomtatás

Három hét szünet után folytatódnak a küzdelmek az asztalitenisz-bajnokságokban. Április elején az Erzsébeti SMTK valamennyi csapata harcba száll a pontokért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

A hét az erzsébetiek számára négy mérkőzéssel kezdődik április 4-én, hétfőn. Asztalhoz áll a Budapest I/B osztályban játszó ESMTK I, amely 18.30-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében az ABC Centerline I ellen küzd. Ugyanekkor ugyanitt lesz a Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK III meccse az ABC Centerline II gárdájával, valamint a kerületi I. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK találkozója a Gamma SE IV együttesével. A kerületi I. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK VI szintén hétfőn fél hétkor csap össze aktuális ellenfelével, a Galaxis VSE II csapatával Újpesten, a Fóti út 56. alatt.

Másnap, kedden 18.30-kor az I., Kosciuszkó Tádé u. 3. alatt a Budapest II. osztály 2. csoportjában küzdő ESMTK IV a Multi Sport SE gárdájával mérkőzik meg. Két nappal később, 7-én, csütörtökön 18 órakor a Budapest I/C osztályban szereplő ESMTK II a Törekvés SE vendége lesz a X., Bihari út 23-ban. A sort pénteken 18-kor a kerületi II. osztály 1. csoportjában pingpongozó ESMTK VII zárja, a piros-fehérek a Móricz Zsigmond gimnáziumban (II., Törökvész út 48-54.) a Szufla SE VII-Supernovák csapatával játszanak.

 

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015