Asztalitenisz

Négy hazai meccsel zárul az év

2016-12-11 Nyomtatás

A 2016–17-es asztaltenisz-bajnokságok őszi idényének utolsó fordulóira kerül sor a héten. Az Erzsébeti SMTK csapatai közül három már hétfőn megküzd a pontokért, két együttes hazai pályán száll harcba a győzelemért.

Kattintson a nagyobb mérethez!

Hétfőn este fél 7-kor az Ady Endre út 98. alatti általános iskola tornatermében a Budapest-bajnokság I/A osztályban játszó ESMTK I a Pénzügyőr SE V gárdájával csap össze, míg a Budapest II. osztály 2. csoportjában pingpongozó ESMTK III ugyanekkor küzd meg a Puskás DSK III együttesével. Szintén hétfőn meccsel a Budapest II. osztály 3. csoportjában szereplő ESMTK IV, a piros-fehérek 18.45-kor a Marczibányi téri Ormai László-csarnokban állnak asztalhoz a BPPK SE I-túróSCsusza gárdája ellen.

Két nappal később, december 14-én, szerdán 18.30-kor hazai „pályán” mérkőzik Budapest II. osztály 1. csoportjában játszó ESMTK V a Budai XI SE VI-Dunaholding csapatával. Ezúttal is kettős meccs lesz az Ady Endre út 98-ban, ugyanis a kerületi bajnokság I. osztály 3. csoportjában pingpongozó ESMTK a Gamma SE IV együttesét fogadja ugyanebben az időpontban.

A hét és így a 2016-os év pénteken fejeződik be az erzsébeti asztaliteniszezők számára. A Budapest-bajnokság I/C osztályban szereplő ESMTK II 18.45-kor a Marczibányi téren, az Ormai László-csarnokban a Sanitas-BUDO SE V vendége lesz. A kerületi II. osztály 1. csoportjában küzdő ESMTK VII fél 7-kor a Rákosmente AK III csapatával játszik a XVII., Sisakos sáska u. 3. alatti Zrínyi Miklós Általános Iskolában (a képen).

MS
Kattintson ide a kategória összes híréért
A kategória legfrissebb hírei

Tulajdonos: Országos Médiakezelő Kft. Minden jog fenntartva 2015